Rogiest & Meijer

Door persoonlijk, helder en scherp te adviseren kunnen onze klanten goede beleidsbeslissingen nemen. Klik hier voor meer info...

Onze kracht

  • Intensieve begeleiding voor uw onderneming is essentieel voor een goede bedrijfsvoering.
  • Persoonlijk contact en dienstverlening op maat!
  • Onze klanten kunnen rekenen op tijd en aandacht voor hun onderneming.

Door persoonlijk, helder en scherp te adviseren kunnen onze klanten goede beleidsbeslissingen nemen en een effectief beleid voeren.

Onze begeleiding op het gebied van o.a. administratiebedrijfs-  en personeelsadministratie leidt tot het voeren van een doeltreffend bedrijfsbeleid.
Rogiest & Meijer gaat naast u staan en geeft u de ruimte om te ondernemen.

Wij dragen zorg voor uw (loon)administratiebelastingaangiften en (jaar)cijfers,
 
Rogiest & Meijer beantwoordt uw vragen en aan de hand van uw gegevens kunnen wij uw organisatie helder en strategisch adviseren.

Verantwoordelijkheid

Rogiest & Meijer is een organisatie die rekening houdt met haar klanten. Door de vele jaren werkervaring in de accountancywereld weet Angelique Rogiest-Stallaart als geen ander dat de branche de laatste jaren steeds minder vertrouwen geniet. Van de abnormale prijsstellingen en de schandalen in de Accountancybranche wil Rogiest & Meijer dan ook niets weten.

Ons bedrijf heeft een klantvriendelijke werkwijze.

Angelique Rogiest - Stallaart richtte op 1 augustus 2004 de onderneming op.
Zij weet hoe het voelt om zelfstandig te zijn en om een onderneming efficiënt en doelgericht te laten functioneren. Daarom klinkt de boodschap van Angelique diep door in de organisatie: “Alle werkzaamheden van Rogiest & Meijer moeten bijdragen tot een efficiënte bedrijfsvoering”. Onze klanten moeten op basis van goede adviezen, de juiste beleidsbeslissingen kunnen nemen. Hiervoor is het persoonlijke contact met onze klanten onmisbaar. Volgens Angelique is dat een verantwoordelijkheid die je als persoonlijk accountant moet voelen en nastreven.

Klanten hebben bij ons bewuste inspraak in onze werkwijze en planning. De nota is overzichtelijk en zal beduidend lager zijn dan bij onze branchegenoten. 

Ons team

  • Angelique Rogiest- Stallaart 
  • Suzanne Meijer RB, fiscalist
  • Ilse Lauret- de Vos, assistent fiscalist
  • Sheila van Troost, salarisadministrateur en HR adviseur

Beroepsorganisatie

Rogiest & Meijer is lid van RB


Contacteer ons
Klik naar deze pagina om contact met ons op te nemen!